Menu
Nieuws

Lager ruw eiwit, de koe kan het aan!

(Integraal Aanpakken)
Het verlagen van het ruw eiwit in het rantsoen is een belangrijk sturingsmechanisme om de ammoniakuitstoot te verminderen. Onderzoeker Harmen van Laar van Wageningen University & Research en Boerenveearts Gerrit Hegen laten zien in een webinar van Netwerk Praktijkbedrijven voor voeradviseurs dat de koe het aankan met goede voeding en dat de melkproductie ondersteund kan worden bij een rantsoen met 150 gram ruw eiwit.

Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat deze video niet getoond kan worden. Vink marketing aan in uw cookie-instellingen en ververs deze pagina om de video te tonen.

Animatie: energie en eiwit zijn uitwisselbaar

Netwerk Praktijkbedrijven

Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat deze video niet getoond kan worden. Vink marketing aan in uw cookie-instellingen en ververs deze pagina om de video te tonen.

Lager ruw eiwit in het rantsoen? Ja dat kan!

Netwerk Praktijkbedrijven

Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat deze video niet getoond kan worden. Vink marketing aan in uw cookie-instellingen en ververs deze pagina om de video te tonen.

Webinar 'Lager ruw eiwit, de koe kan het aan!' - 17 maart 2022

Netwerk Praktijkbedrijven